


Mostra de Teatre i Formatge de Bàscara
L’hem feta bona! Mas Alba, com a membres de l’Acrefa (Associació Catalana de Ramaders El·laboradors de Formatge), com sempre, l’hem feta bona. Hem coorganitzat la Mostra de Formatges que, a Bàscara, hem “maridat” amb teatre. Perquè és una mostra i no és una fira? Perquè són els ramaders-formatgers artesans els que venen de tot Catalunya… Llegir
Recepta d’El Ginjoler: Cabrit de Mas Alba amb parmentier de Pla
Encetem la #càpsulagastronòmica del restaurant El Ginjoler, amb un plat principal de molta presència però fàcil de fer. Parmentier de Pla: 300gr de patata 60gr de Pla Bull les patates sense pell amb una mica de sal. Talla el formatge Pla a trossos, sense pell i tritura-ho tot junt. Afegeix sal i oli al gust…. Llegir
Càspsula gastronòmica: Restaurant El Ginjoler, Sant Feliu de Guíxols
La Carme Picas i en Xavier Gubau són els cuiners i emprenedors al capdavant del Ginjoler, una empresa que apropa allà on calgui la cuina conscient, la cuina associada a l’alta gastronomia i el valor dels productes de proximitat fets per petits productors. És molt més que un restaurant ubicat a l’Hort del Rector de… Llegir
Berenar de teatre i formatge a Mas Alba
La companyia La Sôla Cia, de l’Helena de Sôla, oferirà el seu espectacle INVENTS a Mas Alba, el dia 2 d’agost a les 19h. És apte per a tots els públics i esteu tots convidats! L’espectacle és un conte en tres actes basat en l’obra de l’escriptor i psicoterapeuta suís Jürg Schubiger. Ens fa molta… Llegir
Oferta d’última hora: vine dues nits i et regalem un sopar
Del 30 de juliol al 2 d’agost regalarem un sopar a qui es quedi dues nits. T’ho expliquem d’una altra manera: si reserves com a mínim dues nits, hi haurà una nit que et podràs quedar a sopar gratis. Els sopars són casolans amb productes locals, fets per l’Anna Huguet amb tot l’amor del món…. Llegir