Càpsula gastronòmica: Col·laboració amb la xef Àfrica Moreno

17 abril, 2018

Com que tenim la sort de comptar amb la bona disposició de xefs professionals que fan servir els nostres formatges en les seves receptes, hem decidit iniciar un petit projecte en què anirem compartint-les amb la comunitat de cheeselovers, vaja, el que abans en dèiem amants del formatge. Comencem la primera càpsula amb l’Àfrica Moreno…. Llegir

Vermut poètic el 8 d’abril de 2018

4 abril, 2018

Com ens agrada que vingueu a gaudir dels espais de Mas Alba! Ara que per fi sembla que la primavera es fa estimar, us proposem una activitat ideal per diumenge al matí. Què us sembla venir a fer el vermut? Tindrem l’oportunitat d’escoltar els nous poemes de Carles de Corral, acompanyats amb la guitarra per… Llegir

Em poso a treballar

2 juliol, 2015

… i em poso a treballar,  caldrà quallar, tallar, esmicolar……vull transformar aquest gran producte en un formatge espectacular.  

INAUGUREM TEMPORADA DE PISCINA

Ja ha arribat la calor i amb ella la temporada de piscina.   Mas Alba estrena un sistema nou de cloració de l’aigua, més natural i agradable, hem substituït el Clor per Sal.

Tulipes amb formatge Cremós de Mas Alba i raïm

22 abril, 2015

Recepta cortesia del blog FEM UN MOS INGREDIENTS Pasta wonton Formatge Cremós de Mas Alba Raïm Engrassem uns motlles de magdalenes, els folrem amb dos fulls de pasta wonton entregirats i els courem al forn, que ja tindrem preescalfat a 180º C, durant uns cinc minuts. Passat aquest temps els traiem del forn i els… Llegir

COCA DE PA AMB FORMATGE TERRÓS DE MAS ALBA A LA PROVENÇAL

Recepta cortesia de la blocaire Mercè   Sempre hi ha una excusa per a posar el formatge Terrós a les receptes! Ingredients: (per a 2 unitats) 500 g de farina de força 350 ml d’aigua mineral 50 ml d’oli d’oliva verge 15 g de llevat fresc de flequer 5 g de sal formatge de cabra curat… Llegir

experimentant

15 abril, 2015

Fa temps que tinc al cap provar de fer un formatge diferent així que he anat a buscar llet de vaca a la granja Rafael Lladó, una petita explotació de Maià de Montcal, tenen llet ecològica de molt bona qualitat: “llet de vaques felices”. Tinc clar el tipus de formatge que vull fer, només em… Llegir