


Càpsula gastronòmica: Col·laboració amb la xef Àfrica Moreno
Com que tenim la sort de comptar amb la bona disposició de xefs professionals que fan servir els nostres formatges en les seves receptes, hem decidit iniciar un petit projecte en què anirem compartint-les amb la comunitat de cheeselovers, vaja, el que abans en dèiem amants del formatge. Comencem la primera càpsula amb l’Àfrica Moreno…. Llegir
Vermut poètic el 8 d’abril de 2018
Com ens agrada que vingueu a gaudir dels espais de Mas Alba! Ara que per fi sembla que la primavera es fa estimar, us proposem una activitat ideal per diumenge al matí. Què us sembla venir a fer el vermut? Tindrem l’oportunitat d’escoltar els nous poemes de Carles de Corral, acompanyats amb la guitarra per… Llegir
Em poso a treballar
… i em poso a treballar, caldrà quallar, tallar, esmicolar……vull transformar aquest gran producte en un formatge espectacular.
INAUGUREM TEMPORADA DE PISCINA
Ja ha arribat la calor i amb ella la temporada de piscina. Mas Alba estrena un sistema nou de cloració de l’aigua, més natural i agradable, hem substituït el Clor per Sal.
Tulipes amb formatge Cremós de Mas Alba i raïm
Recepta cortesia del blog FEM UN MOS INGREDIENTS Pasta wonton Formatge Cremós de Mas Alba Raïm Engrassem uns motlles de magdalenes, els folrem amb dos fulls de pasta wonton entregirats i els courem al forn, que ja tindrem preescalfat a 180º C, durant uns cinc minuts. Passat aquest temps els traiem del forn i els… Llegir