Impactem positivament en el paisatge – Ho han dit a la tele

gener 8, 2019 1:53 Published by Leave your thoughts
Et deixem aquí un programa de A LA CARTA.CAT que es diu Paisatges Encreuats. És un programa produït per TV Olot que vol mostrar les característiques de diferents territoris de la província de Girona, des de la perspectiva de la interacció de diferents elements amb el paisatge. Al capítol TERRAPRIMS, hi sortim nosaltres!
Ens ha agradat especialment la intervenció de la geògrafa Emma Soy (des del minut 5:17), perquè ens defineix com a pagesos agricultors i ramaders que ens dediquem a l’activitat agrària tradicional, familiar, que conformem els terrenys “agromosaics”, tenim un vincle més estret amb el territori, més respectuós amb el paisatge i el nostre impacte en l’entorn és positiu. El nostre producte té valor afegit, és de bona qualitat, i fem que tothom que vingui es trobi amb un entorn agradable i satisfactori.
Quantes floretes en un moment, eh. Però, què voleu que us digui, és veritat. No sabem fer-ho d’una altra manera que no sigui amb molt de sentit comú, amb respecte i poc a poc. I, clar, al final això es nota, no?
Bé, t’hem fet spoiler total, però et recomanem que t’ho miris i en treguis tu les conclusions que vulguis.
Molt interessant aquest programa, sí senyor.

Mas Alba a Paisatges Encreuats

Tags: , ,

Categorised in: ,


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

five × 4 =