Què fer

Terradelles (Vilademuls)

El Mas Alba pertany al poble de Terradelles, l’església del qual, devota de St. Martí, és del s. XVIII. Al poble hi ha cases de renom com la que ens ocupa. Terradelles pertany al municipi de Vilademuls. Josep Pla anomenava aquest vessant del país ‘el Terraprim’. En els 12 pobles que conformen el municipi de Vilademuls hi podràs trobar restes de castells, testimonis de disputes entre feudals. També podràs veure l’empremta del pre-romànic, romànic, gòtic, barroc i renaixament en les seves esglésies, i el record del pas dels carlins i els jueus. Hi ha cases importants i masos remarcables. Cuina del país. Bellesa, natura i calma.

L’entorn de Mas Alba ofereix un ventall d’activitats per a fer en família, amb amics, en parella o tot sol:

TREBALLS A LA GRANJA. Pots col·laborar amb feines pròpies de la granja com ajudar en el corral de les cabres, en el de les gallines, alimentar i netejar els cavalls, etc.

RUTES A CAVALL. Una part de Mas Alba és per a Panorama-Trails, una hípica dedicada a fer excursions i travesses a cavall. Contacteu amb en Rudi o la Daniela per a més informació.

EQUINOTERÀPIA i classes per a nens i famílies. Contacteu la Katrin  per a concertar hora i doneu-vos  l’oportunitat d’experimentar sensacions extraordinàries amb els cavalls.

RUTES  A PEU O EN BICICLETA. Et proposem alguns enllaços on podràs planificar-te l’excursió o deixar-te aconsellar per professionals:

  • Turisme Pla de l’Estany. Aquí trobaràs rutes amb tots els detalls necessaris perquè tot surti bé.
  • Natur Sport l’Escala. Rutes de muntanya o carretera vorejant la costa o descobrint els poblets de l’interior. Lloguer de bicicletes a la seva seu de l’Escala.
  • Xarxa de senders Itinerannia.
  • Rutes en Burricleta. Descobriu una manera còmoda i agradable de visitar la comarca. Lloguer de bicicletes elèctriques a la seva seu de Banyoles.

AVENTURA

MÉS PROPOSTES INTERESSANTS:

Empordà Turisme, estem a 20 minuts en cotxe de les ruïnes d’Empúries, els Aiguamolls, el Museu Dalí

Girona Turisme, estem a 25 minuts en cotxe de Girona, el seu Call jueu, la Catedral, els Banys àrabs… i també a un pas de Banyoles, Besalú, els volcans de La Garrotxa…

Agenda de Fires i Mercats

Música, teatre, dansa

FESTIVALS: