Múrgoles farcides de formatge Petitot de Mas Alba

24 mar, 2015

Recepta cortesia de l’Aula Gastronòmica del Mercat de Lleó de Girona Ingredients – 200 gms de múrgoles fresques – 3 xalotes – 250 gms de brou de carn – Un formatge Petitot – Oli verge d’oliva – Pinyons – Fulles tendres Elaboració Netegeu molt bé les múrgoles perquè no tinguin terra. Talleu les xalotes molt… Llegir

Farcell d’albergínia i formatge Uff! de Mas Alba

1 mar, 2015

Recepta cortesía de l’Aula Gastronòmica Mercat de Lleó de Girona Ingredients: – Una albergínia – Un formatge Uff! – 4 cullerades de mel – Una llimona – Oli verge d’oliva – Anís estrellat – Cardamom – Sal i pebre   Elaboració Talleu la meitat de l’albergínia a làmines molt fines, i marqueu-les a la planxa… Llegir

Cremós de formatge Terròs de Mas Alba

16 febrer, 2015

Recepta cortesia de l’Aula Gastronòmica Mercat de Lleó de Girona Ingredients: – 700 gms de llet de cabra – 110 gms de nata – 350 gms de formatge Terròs Mas Alba – Confitura de tomàquet – Engrunes torrades de pa – Poma verda – Oli verge d’oliva – Sal i pebre   Elaboració Bulliu la… Llegir

4 Espigues per a Mas Alba

16 octubre, 2014

La Direcció General de Turisme ha otorgat la categoria de 4 espigues al agroturisme Mas Alba. “La Direcció General de Turisme atorga la categoria de 4 Espigues a l’establiment Mas Alba”.

Recepta de Pep Nogué amb el nostre Terrós

22 setembre, 2014

Pep Nogué és un cuiner mediàtic que col·labora amb programes de cuina a la ràdio i la televisió. Ens afalaga que li agradi el nostre formatge i el faci servir per la seva recepta d’arròs amb calamars i Terrós de Mas Alba. Gràcies Pep! Aquí us posem la recepta. Que gaudiu molt! ARRÒS DE CALAMARS… Llegir

Video Mas Alba

18 agost, 2014

Si voleu veure la casa podeu mirar a http://vimeo.com/45275006 i tambè a tv empordà http://www.ventafavor.cat/estany.html