


Formatger inquiet
En Martí, el formatger de MAS ALBA no en te mai prou, i aquesta vegada la vol fer grossa.
Múrgoles farcides de formatge Petitot de Mas Alba
Recepta cortesia de l’Aula Gastronòmica del Mercat de Lleó de Girona Ingredients – 200 gms de múrgoles fresques – 3 xalotes – 250 gms de brou de carn – Un formatge Petitot – Oli verge d’oliva – Pinyons – Fulles tendres Elaboració Netegeu molt bé les múrgoles perquè no tinguin terra. Talleu les xalotes molt… Llegir
Farcell d’albergínia i formatge Uff! de Mas Alba
Recepta cortesía de l’Aula Gastronòmica Mercat de Lleó de Girona Ingredients: – Una albergínia – Un formatge Uff! – 4 cullerades de mel – Una llimona – Oli verge d’oliva – Anís estrellat – Cardamom – Sal i pebre Elaboració Talleu la meitat de l’albergínia a làmines molt fines, i marqueu-les a la planxa… Llegir
Cremós de formatge Terròs de Mas Alba
Recepta cortesia de l’Aula Gastronòmica Mercat de Lleó de Girona Ingredients: – 700 gms de llet de cabra – 110 gms de nata – 350 gms de formatge Terròs Mas Alba – Confitura de tomàquet – Engrunes torrades de pa – Poma verda – Oli verge d’oliva – Sal i pebre Elaboració Bulliu la… Llegir
4 Espigues per a Mas Alba
La Direcció General de Turisme ha otorgat la categoria de 4 espigues al agroturisme Mas Alba. “La Direcció General de Turisme atorga la categoria de 4 Espigues a l’establiment Mas Alba”.