Múrgoles farcides de formatge Petitot de Mas Alba
de mar 24, 2015 8:37 a. m. 1 CommentRecepta cortesia de l’Aula Gastronòmica del Mercat de Lleó de Girona
Ingredients
– 200 gms de múrgoles fresques
– 3 xalotes
– 250 gms de brou de carn
– Un formatge Petitot
– Oli verge d’oliva
– Pinyons
– Fulles tendres
Elaboració
Netegeu molt bé les múrgoles perquè no tinguin terra. Talleu les xalotes molt fines i sofregiu-les en oli, afegiu-hi les múrgoles, salpebreu i coeu-les tapades; és important que quedin ben cuites i s’evapori el suc de la cocció.
Mulleu amb el brou de carn, i acabeu de coure-les.
Quan no cremin, agafeu les múrgoles i farciu-les amb un tall de formatge. Reserveu en una safata en calent.
A l’hora de servir, escalfeu una mica les múrgoles i poseu-hi la salsa ben calenta per sobre, espolseu amb pinyons i decoreu amb fulles tendres.
Categorised in: Formatgeria, Formatgeria Pàgina Inici, General, Receptes amb formatge
1 comentari
Hola, saben si las múrgulas se pueden encontrar por Andalucía? Si no, se puede sustituir por otro ingrediente?