Farcell d’albergÃnia i formatge Uff! de Mas Alba
març 1, 2015 6:03 Leave your thoughtsRecepta cortesÃa de l’Aula Gastronòmica Mercat de Lleó de Girona
Ingredients:
– Una albergÃnia
– Un formatge Uff!
– 4 cullerades de mel
– Una llimona
– Oli verge d’oliva
– AnÃs estrellat
– Cardamom
– Sal i pebre
Elaboració
Talleu la meitat de l’albergÃnia a là mines molt fines, i marqueu-les a la planxa o paella.
Talleu a daus la resta de l’albergÃnia, i saleu-la per purgar-la. Barregeu-la amb la mel, la pell i el suc de la llimona i les espècies, i poseu-la a coure a foc suau fins que quedi textura de confitura. Refredeu-la.
Peleu i talleu el formatge a llesques una mica gruixudes. Emboliqueu les llesques de formatge amb les là mines d’albergÃnia. Gratineu lleugerament els farcells, i serviu-los amb la confitura.
Categorised in: Formatgeria, Formatgeria PÃ gina Inici, Receptes amb formatge, Receptes amb formatge