Tulipes amb formatge Cremós de Mas Alba i raïm
d'abril 22, 2015 1:44 p. m. Leave your thoughtsRecepta cortesia del blog FEM UN MOS
INGREDIENTS
- Pasta wonton
- Formatge Cremós de Mas Alba
- Raïm
Engrassem uns motlles de magdalenes, els folrem amb dos fulls de pasta wonton entregirats i els courem al forn, que ja tindrem preescalfat a 180º C, durant uns cinc minuts.
Passat aquest temps els traiem del forn i els farcim amb trossets de formatge Cremós de Mas Alba, acabem amb un gra de raïm.
Tornem-los a portar al forn fins que tinguem el formatge ben cremós.
Servirem immediatament.
Aquesta recepta és un entrant ideal per aquest sopars a l’aire lliure que ja comencem a gaudir!
Tags: aperitiu, aperitivo, cremós de Mas Alba, entrant, entrante, formatge i raïm, queso y uva, Recepta amb formatge, receta con queso y uva, tulipes amb formatgeCategorised in: Formatgeria, Formatgeria Pàgina Inici, General, Receptes amb formatge, Receptes amb formatge