Farcell d’albergínia i formatge Uff! de Mas Alba
de mar 1, 2015 6:03 p. m. Leave your thoughtsRecepta cortesía de l’Aula Gastronòmica Mercat de Lleó de Girona
Ingredients:
– Una albergínia
– Un formatge Uff!
– 4 cullerades de mel
– Una llimona
– Oli verge d’oliva
– Anís estrellat
– Cardamom
– Sal i pebre
Elaboració
Talleu la meitat de l’albergínia a làmines molt fines, i marqueu-les a la planxa o paella.
Talleu a daus la resta de l’albergínia, i saleu-la per purgar-la. Barregeu-la amb la mel, la pell i el suc de la llimona i les espècies, i poseu-la a coure a foc suau fins que quedi textura de confitura. Refredeu-la.
Peleu i talleu el formatge a llesques una mica gruixudes. Emboliqueu les llesques de formatge amb les làmines d’albergínia. Gratineu lleugerament els farcells, i serviu-los amb la confitura.
Categorised in: Formatgeria, Formatgeria Pàgina Inici, Receptes amb formatge, Receptes amb formatge