Cremós de formatge Terròs de Mas Alba
de febrer 16, 2015 5:59 p. m. 2 CommentsRecepta cortesia de l’Aula Gastronòmica Mercat de Lleó de Girona
Ingredients:
– 700 gms de llet de cabra
– 110 gms de nata
– 350 gms de formatge Terròs Mas Alba
– Confitura de tomàquet
– Engrunes torrades de pa
– Poma verda
– Oli verge d’oliva
– Sal i pebre
Elaboració
Bulliu la llet de cabra i la nata amb un pols de sal i pebre.
Ratlleu el formatge i afegiu-lo al líquid, retireu del foc i tritureu finament. Reserveu la barreja a la nevera una nit, i l’endemà munteu-ho amb un batedor.
Serviu la crema freda en una copa amb la confitura, les engrunes de pa, uns daus de poma verda, i un raig d’oli d’oliva.
Categorised in: Formatgeria, Formatgeria Pàgina Inici, Receptes amb formatge
2 comentaris
Que bonita presentación. Y el toque del aceite deja un plato de 10.
Sobre vuestro queso, solo lo vendéis por internet o lo puede encontrar en tiendas?
Un saludo.
Gracias, Aceites Calderay, esta y otras recetas de la web son de l’Aula Gastronòmica del Mercat del Lleó, el merito es suyo, y tienes razón el aceite le da un toque de lujo.
Queso y aceite, dos ingredientes de primera.
De momento no tenemos distribución en Andalucia, tienes que adquirilos por la web.