Càspsula gastronòmica: Restaurant El Ginjoler, Sant Feliu de Guíxols
d'agost 12, 2018 2:53 p. m. Leave your thoughtsLa Carme Picas i en Xavier Gubau són els cuiners i emprenedors al capdavant del Ginjoler, una empresa que apropa allà on calgui la cuina conscient, la cuina associada a l’alta gastronomia i el valor dels productes de proximitat fets per petits productors. És molt més que un restaurant ubicat a l’Hort del Rector de Sant Feliu de Guíxols, és també un restaurant efímer que munta i desmunta per oferir el seu servei personal i característic a qualsevol part del territori. És també una empresa de catering per a tot tipus d’esdeveniments, amb tanta capacitat creativa que també s’ocupa amb un gust exquisit de la decoració, els detalls, els tempos… uns veritables companys solucionadors de reptes quan t’engresques en el projecte d’oferir una festa pel teu casament, aniversari, presentació d’un projecte a socis corporatius, etc. Res és impossible per a una empresa com la seva que té un equip creatiu, motivat i procliu a omplir la vida de bellesa. A més, són amics nostres! Però, a més a més, són fans dels nostres formatges! Això ens omple de confiança en nosaltres mateixos i en la nostra feina.
Trobareu els nostres formatges en vàries de les seves receptes. Encetem avui una càpsula gastronòmica amb el Restaurant el Ginjoler!
La primera recepta que ens comparteix la Carme és un plat principal amb el Pla de Mas Alba
CABRIT DE MAS ALBA AMB PARMENTIER DE PLA DE MAS ALBA
Tags: pla de mas alba, receptes amb formatge
Categorised in: Formatgeria, Formatgeria Pàgina Inici, General, Receptes amb formatge