Recepta: Tulipa de patata, bledes, Cremós Mas Alba i calamars de platja

abril 23, 2018 9:09 Published by Leave your thoughts

Xef: Àfrica Moreno

Us presentem un plat deliciós que, ens explica l’Àfrica, té molt d’èxit entre els seus convidats.

Ingredients per  1 tulipa (1 persona):

  • 100g de patates Buffet
  • 50g de fulles de bleda ecològica
  • 1 rovell d’ou ecològic
  • 125g de formatge Cremós Mas Alba
  • Perles d’oli d’oliva verge extra o “caviar” d’oli
  • 1 calamar de platja mitjà

Per la guarnició:

  • 2 “palitos” plans de pa de sègol amb llavors
  • 25g de formatge PetitOt d’Alba
  • 1 all
  • Sal i pebre

Elaboració:

  1. Bullir aigua mineral amb una mica de sal i quan arrenqui el bull escaldar durant 2 minuts les fulles de bleda ben netes. Colar i reservar.
  2. Netejar bé les patates, treure-li les impureses i bullir-les amb la pell. Afegir-hi sal.
  3. Fer-ne un puré, amb la pell i tot, afegint-hi el rovell d’ou i el Cremós Mas Alba. Reservar.
  4. Netejar el calamar i trossejar-lo en forma d’aro. Tallar les potes.
  5. Saltejar el calamar en una paella amb l’all trossejat, sal i pebre.

Emplatar:

  1. Encamisar la tulipa o recipient de presentació amb les fulles de bleda escorregudes.
  2. Cobrir-les amb el puré de patata.
  3. Afegir-hi el calamar i decorar amb les perles d’oli.
  4. En un altre recipient que es pugui ficar al forn, untar els “palitos” plans amb formatge PetitOt d’Alba.
  5. Enfornar els “palitos” 2 minuts a 180º perquè estiguin calents.
  6. Servir amb la tulipa.

I a gaudir!! Vols rebre receptes i novetats de Mas Alba al teu correu? Subscriu-te aquí! (entraràs al sorteig d’un pack degustació dels nostres formatges).

Tags: , , ,

Categorised in: , , ,


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *