Recepta de cabrit amb formatge

Recepta d’El Ginjoler: Cabrit de Mas Alba amb parmentier de Pla

16 agost, 2018

Encetem la #càpsulagastronòmica del restaurant El Ginjoler, amb un plat principal de molta presència però fàcil de fer. Parmentier de Pla: 300gr de patata 60gr de Pla Bull les patates sense pell amb una mica de sal. Talla el formatge Pla a trossos, sense pell i tritura-ho tot junt. Afegeix sal i oli al gust…. Llegir
Càpsules gastronòmiques de Mas Alba amb el restaurant El Ginjoler

Càspsula gastronòmica: Restaurant El Ginjoler, Sant Feliu de Guíxols

12 agost, 2018

La Carme Picas i en Xavier Gubau són els cuiners i emprenedors al capdavant del Ginjoler, una empresa que apropa allà on calgui la cuina conscient, la cuina associada a l’alta gastronomia i el valor dels productes de proximitat fets per petits productors. És molt més que un  restaurant ubicat a l’Hort del Rector de… Llegir
Berenar de teatre i formatge a Mas Alba

Berenar de teatre i formatge a Mas Alba

30 juliol, 2018

La companyia La Sôla Cia, de l’Helena de Sôla, oferirà el seu espectacle INVENTS a Mas Alba, el dia 2 d’agost a les 19h. És apte per a tots els públics i esteu tots convidats! L’espectacle és un conte en tres actes basat en l’obra de l’escriptor i psicoterapeuta suís Jürg Schubiger. Ens fa molta… Llegir
Oferta agroturisme Mas Alba

Oferta d’última hora: vine dues nits i et regalem un sopar

27 juliol, 2018

Del 30 de juliol al 2 d’agost regalarem un sopar a qui es quedi dues nits. T’ho expliquem d’una altra manera: si reserves com a mínim dues nits, hi haurà una nit que et podràs quedar a sopar gratis. Els sopars són casolans amb productes locals, fets per l’Anna Huguet amb tot l’amor del món…. Llegir
Migas con queso

[Recepta] “Migas” cabrejades de peix, patata, Pla de Mas Alba i bitxo

24 maig, 2018

Una recepta econòmica, nutricionalment equilibrada, amb poc greix, que agrada als nens (ideal perquè mengin peix), sempre que no hi posem el bitxo. Xef: Àfrica Moreno Ingredients: de patata bufet 1 ceba gran o dues de mitjanes 1 all 1 tomata Raf gran o dues de mitjanes ½ bitxo reconcilia-matrimonis de formatge Pla de Mas… Llegir

Recepta: Tulipa de patata, bledes, Cremós Mas Alba i calamars de platja

23 abril, 2018

Xef: Àfrica Moreno Us presentem un plat deliciós que, ens explica l’Àfrica, té molt d’èxit entre els seus convidats. Ingredients per  1 tulipa (1 persona): 100g de patates Buffet 50g de fulles de bleda ecològica 1 rovell d’ou ecològic 125g de formatge Cremós Mas Alba Perles d’oli d’oliva verge extra o “caviar” d’oli 1 calamar… Llegir

Càpsula gastronòmica: Col·laboració amb la xef Àfrica Moreno

17 abril, 2018

Com que tenim la sort de comptar amb la bona disposició de xefs professionals que fan servir els nostres formatges en les seves receptes, hem decidit iniciar un petit projecte en què anirem compartint-les amb la comunitat de cheeselovers, vaja, el que abans en dèiem amants del formatge. Comencem la primera càpsula amb l’Àfrica Moreno…. Llegir