Càpsula gastronòmica: Col·laboració amb la xef Àfrica Moreno

abril 17, 2018 10:37 Published by 3 Comments

Com que tenim la sort de comptar amb la bona disposició de xefs professionals que fan servir els nostres formatges en les seves receptes, hem decidit iniciar un petit projecte en què anirem compartint-les amb la comunitat de cheeselovers, vaja, el que abans en dèiem amants del formatge.

Comencem la primera càpsula amb l’Àfrica Moreno.

Qui és l’Àfrica Moreno? És una clienta que va allotjar-se a casa nostra i, xerrant xerrant, vam descobrir que era una xef professional d’alta cuina, una de les pioneres en obrir un restaurant de cuina de fusió a Barcelona ja fa més de 20 anys. El seu restaurant es deia La Gloria de Altamira, al carrer Enric Granados. Per amor, el va vendre i va deixar les cassoles i els horaris de l’hostaleria per a desenvolupar-se professionalment en un altre sector. Per molt que la vida i l’amor l’hagi conduït per camins allunyats de la restauració, l’Àfrica segueix sent una xef d’alt nivell (per això no volem anomenar-la ex-xef), però que malauradament només comparteix el fruit del seu talent en privat a casa seva.

Durant la visita guiada a la formatgeria, tot tastant els formatges, no paraven d’acudir-se-li idees per a cuinar-los i maridar-los, així que vam demanar-li si ens podria proposar una recepta.

No som ni cuiners ni gastrònoms, però com a agricultors i ramaders que sentim la professió sabem percebre quan l’ofici forma part de l’ADN d’una persona. L’Àfrica té la cuina a l’ADN, no s’ha conformat amb fer-nos una recepta, sinó que va organitzar un sopar amb amics per oferir-los una degustació dels nostres 7 formatges! Ens ha fet 7 receptes, dolces i salades, fredes i calentes, que anirem compartint setmanalment. Què et sembla?

En breu publicarem la primera recepta que ha fet amb el nostre Cremós.

Vols rebre al teu correu les receptes i altra informació d’interès com promocions, activitats, sortejos…? Subscriu-te aquí!

Fins aviat!

Tags: , ,

Categorised in: ,


3 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

nine − 9 =