Mostra de Teatre i Formatge de Bàscara, 10 i 11 de novembre

Mostra de Teatre i Formatge de Bàscara

9 novembre, 2018

L’hem feta bona! Mas Alba, com a membres de l’Acrefa (Associació Catalana de Ramaders El·laboradors de Formatge), com sempre, l’hem feta bona. Hem coorganitzat la Mostra de Formatges que, a Bàscara, hem “maridat” amb teatre. Perquè és una mostra i no és una fira? Perquè són els ramaders-formatgers artesans els que venen de tot Catalunya… Llegir
Recepta de cabrit amb formatge

Recepta d’El Ginjoler: Cabrit de Mas Alba amb parmentier de Pla

16 agost, 2018

Encetem la #càpsulagastronòmica del restaurant El Ginjoler, amb un plat principal de molta presència però fàcil de fer. Parmentier de Pla: 300gr de patata 60gr de Pla Bull les patates sense pell amb una mica de sal. Talla el formatge Pla a trossos, sense pell i tritura-ho tot junt. Afegeix sal i oli al gust…. Llegir
Càpsules gastronòmiques de Mas Alba amb el restaurant El Ginjoler

Càspsula gastronòmica: Restaurant El Ginjoler, Sant Feliu de Guíxols

12 agost, 2018

La Carme Picas i en Xavier Gubau són els cuiners i emprenedors al capdavant del Ginjoler, una empresa que apropa allà on calgui la cuina conscient, la cuina associada a l’alta gastronomia i el valor dels productes de proximitat fets per petits productors. És molt més que un  restaurant ubicat a l’Hort del Rector de… Llegir
Berenar de teatre i formatge a Mas Alba

Berenar de teatre i formatge a Mas Alba

30 juliol, 2018

La companyia La Sôla Cia, de l’Helena de Sôla, oferirà el seu espectacle INVENTS a Mas Alba, el dia 2 d’agost a les 19h. És apte per a tots els públics i esteu tots convidats! L’espectacle és un conte en tres actes basat en l’obra de l’escriptor i psicoterapeuta suís Jürg Schubiger. Ens fa molta… Llegir
Oferta agroturisme Mas Alba

Oferta d’última hora: vine dues nits i et regalem un sopar

27 juliol, 2018

Del 30 de juliol al 2 d’agost regalarem un sopar a qui es quedi dues nits. T’ho expliquem d’una altra manera: si reserves com a mínim dues nits, hi haurà una nit que et podràs quedar a sopar gratis. Els sopars són casolans amb productes locals, fets per l’Anna Huguet amb tot l’amor del món…. Llegir
Migas con queso

[Recepta] “Migas” cabrejades de peix, patata, Pla de Mas Alba i bitxo

24 maig, 2018

Una recepta econòmica, nutricionalment equilibrada, amb poc greix, que agrada als nens (ideal perquè mengin peix), sempre que no hi posem el bitxo. Xef: Àfrica Moreno Ingredients: de patata bufet 1 ceba gran o dues de mitjanes 1 all 1 tomata Raf gran o dues de mitjanes ½ bitxo reconcilia-matrimonis de formatge Pla de Mas… Llegir

Recepta: Tulipa de patata, bledes, Cremós Mas Alba i calamars de platja

23 abril, 2018

Xef: Àfrica Moreno Us presentem un plat deliciós que, ens explica l’Àfrica, té molt d’èxit entre els seus convidats. Ingredients per  1 tulipa (1 persona): 100g de patates Buffet 50g de fulles de bleda ecològica 1 rovell d’ou ecològic 125g de formatge Cremós Mas Alba Perles d’oli d’oliva verge extra o “caviar” d’oli 1 calamar… Llegir