Farcell d’albergínia i formatge Uff! de Mas Alba

mar 1, 2015 6:03 Published by Leave your thoughts

Recepta cortesía de l’Aula Gastronòmica Mercat de Lleó de Girona

Farcell d'albergínia i formatge Uff! Mas Alba, amb confitura

Ingredients:

– Una albergínia
Un formatge Uff!
– 4 cullerades de mel
– Una llimona
– Oli verge d’oliva
– Anís estrellat
– Cardamom
– Sal i pebre

 

Elaboració

Talleu la meitat de l’albergínia a làmines molt fines, i marqueu-les a la planxa o paella.
Talleu a daus la resta de l’albergínia, i saleu-la per purgar-la. Barregeu-la amb la mel, la pell i el suc de la llimona i les espècies, i poseu-la a coure a foc suau fins que quedi textura de confitura. Refredeu-la.
Peleu i talleu el formatge a llesques una mica gruixudes. Emboliqueu les llesques de formatge amb les làmines d’albergínia. Gratineu lleugerament els farcells, i serviu-los amb la confitura.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
Tags: , , , ,

Categorised in: , , ,


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *