Cremós de formatge Terròs de Mas Alba

febrer 16, 2015 5:59 Published by 2 Comments

Recepta cortesia de l’Aula Gastronòmica Mercat de Lleó de Girona

crema-formatge-terros-mas-alba

Crema de formatge Terròs de Mas Alba amb confitura, poma i pa torrat

Ingredients:

– 700 gms de llet de cabra
– 110 gms de nata
– 350 gms de formatge Terròs Mas Alba
– Confitura de tomàquet
– Engrunes torrades de pa
– Poma verda
– Oli verge d’oliva
– Sal i pebre

 

Elaboració

Bulliu la llet de cabra i la nata amb un pols de sal i pebre.
Ratlleu el formatge i afegiu-lo al líquid, retireu del foc i tritureu finament. Reserveu la barreja a la nevera una nit, i l’endemà munteu-ho amb un batedor.
Serviu la crema freda en una copa amb la confitura, les engrunes de pa, uns daus de poma verda, i un raig d’oli d’oliva.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
Tags: , , , , , , ,

Categorised in: , ,


2 comentaris

  • Que bonita presentación. Y el toque del aceite deja un plato de 10.
    Sobre vuestro queso, solo lo vendéis por internet o lo puede encontrar en tiendas?

    Un saludo.

    • Mas Alba says:

      Gracias, Aceites Calderay, esta y otras recetas de la web son de l’Aula Gastronòmica del Mercat del Lleó, el merito es suyo, y tienes razón el aceite le da un toque de lujo.
      Queso y aceite, dos ingredientes de primera.

      De momento no tenemos distribución en Andalucia, tienes que adquirilos por la web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *